Nissan X-Trail N-Trek: Nový variant SUV vďaka exkluzívnym detailom

06.05.2024 18:45 S modernými SUV sa v teréne jazdí len zriedka, aj keď vďaka svojej postave to väčšinou dokážu. Nissan teraz predstavuje N-Trek, nový variant obľúbeného crossoveru X-Trail, ktorý má ešte viac zdôrazniť outdoorový charakter tohto vozidla. Nový stupeň výbavy modelu X-Trail sa vyznačuje robustným vonkajším dizajnom, ktorý zdôrazňujú dizajnové detaily, ako je tmavá mriežka chladiča V-Motion a … The post Nissan X-Trail N-Trek: Nový variant SUV vďaka exkluzívnym detailom first appeared on Jazdime.sk.

TEST: Peugeot 508 SW – Keď je guľatučké kombi príťažlivejšie ako vyrysovaný fastback

05.05.2024 19:15 Aktuálna ponuka modelov Peugeot prináša do množstva sterilných tvarov a bezpohlavných automobilov iskru, šarm a zmysel pre dizajn francúzskych dizajnérov. Ako sme pochvaľovali detaily fastbacku Peugeot 508, tak sme ešte viac obdivovali krivky jeho „riťatého“ dvojčaťa, modelu 508 SW. A úprimne, kombi verzia nás veru poriadne očarila a do jej kriviek sme sa zaľúbili na … The post TEST: Peugeot 508 SW – Keď je guľatučké kombi príťažlivejšie ako vyrysovaný fastback first appeared on Jazdime.sk.

Nový Genesis GV70 dostane obrovskú obrazovku

05.05.2024 07:15 Vždy je trochu ťažké zaradiť modely značky Genesis. Je to ešte stále luxusná značka Hyundaiu alebo nie? Zdá sa, že samotný Genesis je so svojim výkonom celkom spokojný. Od reštartu v roku 2015 sa predalo viac ako milión vozidiel tejto značky. Veľká časť z toho je predaná na domácom trhu v Južnej … The post Nový Genesis GV70 dostane obrovskú obrazovku first appeared on Jazdime.sk.

Ferrari 12Cilindri prináša retro vzhľad a výkon 830 k

04.05.2024 18:45 Pod kapotou nástupcu modelu Ferrari 812 Superfast tróni 6,5-litrový motor V12. Bez turba a bez elektrifikácie. Chválabohu. Ferrari opäť robí veci tak, ako sa na Ferrari patrí. Najnovšia svetová premiéra talianskeho výrobcu ukazuje, ako to má pri superšportoch fungovať. Nástupca modelu 812 Superfast, ktorého Ferrari teraz predstavilo v Miami v podobe kupé a spider, sa … The post Ferrari 12Cilindri prináša retro vzhľad a výkon 830 k first appeared on Jazdime.sk.

Volkswagen ID.Code – Štúdia v Pekingu ukazuje úplne nový dizajn

03.05.2024 18:15 Volkswagen predstavuje na výstave Auto China v Pekingu úplne nový dizajn elektromobilu, štúdie s menom ID.Code. Koncept má za úlohu predstaviť nový vzhľad značky v Číne. Volkswagen auto opisuje ako SUV, no priznáva, že auto pripomína skôr Gran Turismo. Ako každé vozidlo s označením ID od Volkswagenu, aj ID.Code je čisto elektrické vozidlo. Elektrina pochádza … The post Volkswagen ID.Code – Štúdia v Pekingu ukazuje úplne nový dizajn first appeared on Jazdime.sk.

Nissan na autosalóne v Pekingu odhalil štyri koncepty NEV +VEĽKÁ GALÉRIA

03.05.2024 18:15 „Nový Nissan pre novú éru v Číne“ je motto, pod ktorým spoločnosť Nissan predstavila na autosalóne v Pekingu v roku 2024 štyri koncepty nových energetických vozidiel . Ich cieľom je „podčiarknuť nedávne úspechy a budúce smerovanie elektrifikácie“. V spolupráci s miestnym partnerom Dong Fengom predstavil Nissan dva EV a dva … The post Nissan na autosalóne v Pekingu odhalil štyri koncepty NEV +VEĽKÁ GALÉRIA first appeared on Jazdime.sk.

Tento Jaguar XJS je fantastický restomod s V12-kou a výkonom 600 koní

03.05.2024 18:15 Osemdesiate roky opäť ožívajú. S znovuzrodením Tom Walkinshaw Racing a prvým modelom, ktorý je nádhernou reinkarnáciou športovej šelmy z minulého storočia i tisícročia. Výrazne upravený Jaguar XJS s ​​názvom Supercat ukazuje, ako vyzerá decentný a zároveň radikálny “tuning” retro-auta. Auto predvádza rozhodne svalnatú premenu klasického kupé XJS. Pod kapotou je tiež slušná dávka výkonu … The post Tento Jaguar XJS je fantastický restomod s V12-kou a výkonom 600 koní first appeared on Jazdime.sk.

Renault vypĺňa medzeru novým modelom Symbioz +VEĽKÁ GALÉRIA

02.05.2024 17:30 V Renaulte je to ako v dopravnej špičke. Stále môžete nájsť nejakú medzeru. V prípade francúzskej značky v ponuke SUV modelov sa takáto medzera našla medzi modelmi Captur a Austral. A tak sa ju rozhodli zaplniť štýlovou novinkou. Povedzte bonjour novému modelu s menom Symbioz… Renault myslí na všetkých zákazníkov… Pre nový model Renault Symbioz … The post Renault vypĺňa medzeru novým modelom Symbioz +VEĽKÁ GALÉRIA first appeared on Jazdime.sk.

Tatra Force je nielen krásna, ale aj inteligentná

02.05.2024 17:30 Nová generácia vozidiel radu Tatra Force, ktorá nedávno získala ocenenie Red Dot za dizajn, prináša aj množstvo noviniek, ukrytých pod jej oceneným „kabátom“. Prechod na novú, plne elektronickú platformu, totiž znamená aj ďaleko širšie využitie moderných asistenčných a bezpečnostných asistentov. To jazdu v novej Tatre nielen uľahčí z pohľadu obsluhy, ale aj zvýši bezpečnosť ako … The post Tatra Force je nielen krásna, ale aj inteligentná first appeared on Jazdime.sk.

Značka Mercedes-Benz oznamuje spoluprácu so spoločnosťami Tencent a Electronic Arts na výstave automobilov Auto China

01.05.2024 03:46 Výrobca automobilov Mercedes-Benz na výstave automobilov Auto China 2024 oznámil zaujímavé novinky v oblasti hrania hier vo vozidle: Mercedes-Benz v spolupráci so spoločnosťami Tencent a EA do konca tohto roka integruje hru Need for Speed™ Mobile do vybraných vozidiel v Číne. Budúcnosť pohlcujúceho zážitku z hrania videohier umožňuje tretia generácia systému MBUX , … The post Značka Mercedes-Benz oznamuje spoluprácu so spoločnosťami Tencent a Electronic Arts na výstave automobilov Auto China first appeared on Jazdime.sk.