Silné zvýšenie výkonu a športové akcenty pre facelift Audi Q8 a SQ8 od ABT Sportsline

24.10.2024 15:45 ABT Sportsline je jedným z prvých úpravcov vozidiel, ktorí predstavili rozsiahle produktové portfólio pre facelift Audi Q8 a SQ8. Špeciálna pozornosť bola pri tomto vývoji venovaná vizuálnemu vzhľadu výkonného SUV. Vďaka športovému aerodynamickému balíku tuningová dielňa z Allgäu pozoruhodne vylepšila exteriér oboch modelov. Program zahŕňa aj technológiu motora ABT, disky a možnosti prepracovania interiéru. Zákazníci … The post Silné zvýšenie výkonu a športové akcenty pre facelift Audi Q8 a SQ8 od ABT Sportsline first appeared on Jazdime.sk.

Dunlop uvádza na trh najnovšie prémiové hyperšportové pneumatiky SportSmart mk4

24.10.2024 15:45 Nové hyperšportové pneumatiky určené predovšetkým na jazdu po ceste prinášajú obrovské zlepšenie, pokiaľ ide o presnosť riadenia, spätnú väzbu a priľnavosť na mokrom povrchu. Vďaka tomu jazdci môžu excelovať v zákrutách. Dunlop vylepšuje obľúbenú pneumatiku… Zmes nových pneumatík umožňuje výrazne lepšiu výkonnosť za mokra. Značka Dunlop predstavila svoje najnovšie cestné hyperšportové pneumatiky SportSmart mk4. V … The post Dunlop uvádza na trh najnovšie prémiové hyperšportové pneumatiky SportSmart mk4 first appeared on Jazdime.sk.

Hyundai predstavuje INSTER Cross. Šikovný elektromobil s outdoorovými dizajnovými prvkami

23.10.2024 15:15 Spoločnosť Hyundai Motor Company oznámila, že v blízkej budúcnosti uvedie na trh INSTER Cross, atraktívny variant úplne nového modelu INSTER. Tento kompaktný crossover s outdoorovo ladeným dizajnom ponúkne zákazníkom všestrannosť modelu INSTER a zároveň bude pripravený na malé dobrodružstvá v prírode. Hyundai Inster ponúkne odvážny crossoverový dizajn… K štandardnej výbave patria aj strešné nosiče s možnosťou pridať … The post Hyundai predstavuje INSTER Cross. Šikovný elektromobil s outdoorovými dizajnovými prvkami first appeared on Jazdime.sk.

BMW M2 Racing : Oficiálna predpremiéra v Hockenheime

23.10.2024 15:15 Nové meno, nový dizajn a prvý test odolnosti v „Zelenom pekle“. Nové vozidlo od BMW M Motorsport malo minulý víkend dve veľké predstavenia. BMW M2 Racing sa fanúšikom predstavilo v novom dizajne v paddocku na finále sezóny DTM v Hockenheime. Zároveň boli v sobotu naplánované prvé testovacie preteky na 4-hodinové preteky vytrvalostnej série Nürburgring … The post BMW M2 Racing : Oficiálna predpremiéra v Hockenheime first appeared on Jazdime.sk.

Mercedes Actros pre luxusnú prepravu koní! Tu by chcel byť každý kôň

23.10.2024 02:45 Jazdci to veru vedia. Taký dostihový kôň môže byť poriadne drahý. Úspešné chovné zvieratá môžu mať príležitostne hodnotu aj desať miliónov eur. Samozrejme, takéto poklady na štyroch nohách sa neprepravujú v jednoduchom prívese ťahanom Toyotou Land Cruiser. Musí pre ne existovať niečo ušľachtilejšie. Francúzsky výrobca karosérií Théault vyvinul nový prepravník koní na báze Mercedesu Actros. … The post Mercedes Actros pre luxusnú prepravu koní! Tu by chcel byť každý kôň first appeared on Jazdime.sk.

Nový hybridný systém Subaru ponúka pôsobivý dojazd! Údajne cez 1000 km…

22.10.2024 14:45 Subaru, Mazda a Toyota usporiadali v máji tohto roku spoločnú konferenciu v Japonsku, aby vyjadrili svoj dlhodobý záväzok voči spaľovacím motorom. Len o pár dní neskôr Subaru zverejnilo predbežné špecifikácie svojho elektrifikovaného boxera. Teraz boli zverejnené ďalšie podrobnosti predtým, ako sa model Crosstrek v decembri stane prvým modelom v Japonsku, ktorý bude vybavený hybridným systémom … The post Nový hybridný systém Subaru ponúka pôsobivý dojazd! Údajne cez 1000 km… first appeared on Jazdime.sk.

TEST JAZDENKY: Chevrolet Spark 2019 – Mestský drobec so smädným štvorvalcom, ak s ním zamierite do kopcov

21.10.2024 13:45 Naše letá trávievame väčšinou v exotickejších krajinách, kde pohybovanie sa peši či MHD-čkou neprichádza do úvahy, ak nie sme ochotní precestovať polku dovolenky mestskou dopravou, a tiež taxíky sú buď tak drahé, že za ne necháte obličku, alebo ich objednanie nie je jednoduché či dôveryhodnosť nie je na vysokej úrovni. Preto si v týchto destináciách … The post TEST JAZDENKY: Chevrolet Spark 2019 – Mestský drobec so smädným štvorvalcom, ak s ním zamierite do kopcov first appeared on Jazdime.sk.

TEST: Ford Tourneo Courier – Dotyk Ameriky v podobe štýlového rodinného praktického MPV-čka

20.10.2024 13:30 MPV-čka sa hlásia opäť o slovo. A tentokrát môžeme povedať, že aj tie európske stoja po dizajnovej stránke naozaj za to. Príkladom je aj testovaný Ford Tourneo Courier, ktorý preberá dizajn prednej masky od svojich väčších súrodencov, čo ho robí naozaj veľmi zaujímavým a výnimočným a tiež ponúka solídny vnútorný priestor aj napriek svojim kompaktným … The post TEST: Ford Tourneo Courier – Dotyk Ameriky v podobe štýlového rodinného praktického MPV-čka first appeared on Jazdime.sk.

Nová zimná pneumatika s vysokou životnosťou Barum POLARIS 6 je už v predaji

17.10.2024 13:00 Nová zimná pneumatika Barum POLARIS 6 s vysokým kilometrovým výkonom a komfortnou úrovňou vonkajšieho hluku je už dostupná u predajcov. Nová pneumatika POLARIS 6 bude od uvedenia na trh dostupná v celkovo 30 rozmeroch, čo umožní mnohým vodičom automobilov prejsť na bezpečnú a úspornú zimnú pneumatiku už tento rok. Ďalšie dôležité rozmery pribudnú v budúcom … The post Nová zimná pneumatika s vysokou životnosťou Barum POLARIS 6 je už v predaji first appeared on Jazdime.sk.

KTM predstavuje novú generáciu TFT displeja debutujúceho na prémiových modeloch 2025 

17.10.2024 13:00 KTM nedávno predstavila svoju prvú automatizovanú manuálnu prevodovku a teraz odhalila dva úplne nové dotykové TFT prístrojové panely, ktoré budú sprevádzané aktualizovanými ovládacími prvkami na riadidlách s novou jednotkou konektivity. Nová generácia displeja, ktorá sa začne objavovať na prémiových modeloch KTM 2025, je dostupná v horizontálnych a vertikálnych formátoch, konkrétne vo vertikálnom 8-palcovom displeji … The post KTM predstavuje novú generáciu TFT displeja debutujúceho na prémiových modeloch 2025  first appeared on Jazdime.sk.

Polaris vylepšuje najpredávanejší side-by-side s modelovým radom Full-Size Ranger

16.10.2024 13:30 Polaris Off Road uvádza na európsky trh širokú škálu vylepšení inšpirovaných požiadavkami zákazníkov pre svoj špičkový rad full-size modelov Ranger. Rad Ranger pre rok 2025, ktorý nadväzuje na už teraz najpredávanejšie side-by-side vo svojej kategórii, sa vyznačuje prepracovanou prednou časťou a novým predným nárazníkom pre väčšiu robustnosť, modernizovanou prevodovkou 2. generácie pre plynulé a konzistentné … The post Polaris vylepšuje najpredávanejší side-by-side s modelovým radom Full-Size Ranger first appeared on Jazdime.sk.

Pneumatiky Goodyear Ultragrip Performance 3 sú víťazom testu ADAC

16.10.2024 01:30 Víťazstvo v najnovšom komplexnom teste zimných pneumatík nemeckého automotoklubu ADAC je uznaním špičkových vyvážených úžitkových vlastností zimných pneumatík Goodyear, najmodernejšieho výrobku značky pre najnovšiu generáciu vozidiel. Pneumatiky Goodyear UltraGrip Performance 3 sa stali víťazom posledného testu zimných pneumatík ADAC a získali najvyššie hodnotenie „dobré“ v súťaži 16 konkurenčných zimných pneumatík testovaných pre segment kompaktných SUV. … The post Pneumatiky Goodyear Ultragrip Performance 3 sú víťazom testu ADAC first appeared on Jazdime.sk.

Kawasaki H2 R : Ručne vyrobených 310 preplňovaných koní za 56 450 eur

14.10.2024 13:15 Nelegálne na jazdu v bežnej premávke a príliš výkonné na pretekársku dráhu. Kawasaki H2 R je šialená motorka, ktorá nemá konkurenciu. Nová preplňovaná Kawa stojí neuveriteľných 56 450 eur a dá sa predobjednať len krátkodobo. Kto má o túto divočinu záujem, musí sa poponáhľať… Záujemcovia s 56 450 eurami vo vrecku si môžu do konca … The post Kawasaki H2 R : Ručne vyrobených 310 preplňovaných koní za 56 450 eur first appeared on Jazdime.sk.

TEST: Vespa GTV & GTS – Zvonku štýlové baránky s milučkým dizajnom, no zvnútra divoké talianske šelmy

13.10.2024 13:15 Mestské skútre sa aj na našom trhu slušne rozširujú. A nielen tie 125-kové, ktoré môže osedlať každý držiteľ B-čkového vodičáku, ale aj tie väčšie, tristovkové. A hneď dva z nich sme mali možnosť otestovať aj my. A neboli to hociaké skútre, ale rovno kultové talianske Vespy. Jedna bola ladená do retra, druhá do športova. Pod … The post TEST: Vespa GTV GTS – Zvonku štýlové baránky s milučkým dizajnom, no zvnútra divoké talianske šelmy first appeared on Jazdime.sk.

Tesla Cybercab: Autonómne robotaxi bolo predstavené v Los Angeles

13.10.2024 02:00 Elon Musk nám už mesiace sľubuje svoje inovatívne robotaxi. Pred pár dňami bolo predstavené jeho autonómne auto. Musk sa chce v Tesle zamerať viac na umelú inteligenciu. Na začiatku podujatia s názvom „My, Robot“ Elon Musk nastúpil do lesklého, futuristicky vyzerajúceho vozidla s nožnicovými dverami v štýle Lamborghini. Auto … The post Tesla Cybercab: Autonómne robotaxi bolo predstavené v Los Angeles first appeared on Jazdime.sk.